CHV Container

Firma CHV Container RO SRL, trebuie privită ca un furnizor special de servicii pe piața containerelor, cu o vastă experiență în fabricarea de containere, tip birou, sanitare, de locuit, spații tehnice, comerciale, oferind și servicii de închiriere a diverselor tipuri de containere necesare în activități diverse, dar și reparații, întreținere și modificare de containere maritime, precum și soluții personalizate și consultanța pentru spații neconvenționale obținute din containere, cu destinații diverse.

Experiența de peste 30 de ani, în domeniu, și profesionalismul tehnicienilor noștri fac produsele noastre să se deosebească de containerelor altor producători printr-un standard ridicat de calitate și finisaje deosebite.

Dar pentru că parteneriatele de scurtă sau lungă durată cu clienții noștri ne preocupă cu adevărat, suntem în continuă dezvoltare, în căutare de noi modalități de a veni în întâmpinarea lor.

În măsura în care sunteţi în căutarea unor produse cu nivel de calitate ridicat, a unui furnizor de încredere, care oferă și soluții logistice, atunci CHV Container RO SRL este partenerul dumneavoastră.

Scopul nostru este să servim partenerii noştrii la scară largă, cu pachete complexe de oferte, consiliere și proiectare, servicii de calitate.

Vă stăm la dispoziție pentru orice detalii suplimentare și pentru consiliere în alegerea celei mai bune soluții pentru dumneavoastră.

CHV Container RO SRL livreaza SERVICII PROFESIONALE, VÂNZARE, ÎNCHIRIERE, MODIFICĂRI CONTAINERE.

100%

Durabilitate

100%

Siguranță

100%

Calitate