CHV Container

CHV Container RO SRL,  trebuie privită ca un furnizor special de servicii pe piața containerelor, firma are o bogata experienta in fabricarea de containere noi tip birou, sanitare, de locuit, spatii tehnice, sau spatii comerciale,  oferind si servicii de inchiriere a diverselor tipuri de containere necesare in activitati diverse, dar si reparatii, intretinere si modificarea de containere maritime, precum si solutii  personalizate si consultanta pentru spatii  neconventionale obtinute din containere, cu destinatii diverse.

Experienta de peste 30 de ani, in domeniu, si profesionalismul tehnicienilor nostri fac ca produsele noastre sa se deosebeasca de containerelor altor producatori printr-un standard ridicat de calitate, finisaje deosebite.

Dar pentru ca parteneriatele de scurta sau lunga durata cu clientii nostri ne preocupa cu adevarat, suntem in continua dezvoltare, in cautare de noi modalitati de a veni in intampinarea lor.

În măsura în care sunteţi în căutarea unor produse cu nivel de calitate ridicat, a unui furnizor de incredere, care ofera si solutii logistice, atunci CHV Container RO SRL este partenerul dumneavoastră.

Scopul nostru este să servim partenerii noştrii la scară largă, cu pachete complexe de oferte, consiliere si proiectare, servicii de calitate.

Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si pentru consiliere in alegerea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.

CHV Container RO SRL inseamna  SERVICII PROFESIONALE, VANZARE, INCHIRIERE, MODIFICARI CONTAINERE.

100%

Durabilitate

100%

Siguranță

100%

Calitate