Container birou

Containerele tip CHV300, folosite ca spații pentru birou sau spații de locuit, sunt o soluție eficientă, adoptată de tot mai multe companii pentru o multitudine de situații.

Multifuncționalitatea și modularitatea, sunt avantajele oferite de containerele tip CHV300, indiferent de locul, anotimpul sau condițiile climaterice, garantează funcționabilitatea absolută a acestor spații de lucru sau de locuit.

Oferim clienților noștri doar produse de calitate superioară, din materiale speciale, menite să asigure o durată de viață îndelungată, tavan și podea cu sisteme de termoizolație, compartimentări interioare speciale, adaptate spațiilor și cerințelor beneficiarilor.

Containerele tip CHV pot fi livrate echipate cu o serie întreagă de utilități necesare: mobilier, aer condiționat, spații sanitare, etc.

Container depozitare

Containerele maritime sunt cele mai folosite containere pentru depozitare datorită rezistenței foarte mari pe care acestea o au și care permit încărcarea containerelor cu greutăți mari care pot ajunge și peste 20 de tone.

Depozitare în siguranță (rezistent la intemperii, securizat).

Ușor de manevrat (se poate manipula cu stivuitorul).

Economic și eficient, raportat la spațiul ocupat (depozitare supraetajat).

Container sanitar

Cui recomandăm folosirea containerelor sanitare?

Celor care au nevoie de soluții pentru asigurarea igienei la evenimente, organizări de șantier, celor care doresc soluții pentru asigurarea igienei în asociere cu vestiare, containere de birou sau de locuit de sine stătătoare sau cu clădiri tehnologizate de birouri din containere.

Gama noastră de produse conține containere cu cabine de dus și containere WC sau containere care combină cele două funcțiuni, cu dimensiuni variate.

Container spațiu comercial

CHV Container RO SRL, poate asigura orice cerință de spațiu posibilă, oferind soluții rapide și eficiente.

Galerii comerciale, chioșcuri, cafenele și restaurante sau simple spații comerciale stradale, toate pot fi construite având la bază containerele tip CHV, fără mari probleme.

Fie că soluția este tranzitorie sau permanentă, containerele noastre pot fi folosite pentru a crea, orice tip de spațiu de vânzare sau expunere.

Forma, culoarea și designul pot fi determinate într-o varietate de posibilități.

Suprafețele folosite pot fi extinse fără probleme, prin intermediul containerelor de tip CHV.

CHV Container RO SRL este un partenerul competent pentru rezolvarea problemei spațiului necesar.

Container spațiu social

Indiferent dacă sunteți în lipsă de spațiu și doriți extinderea spațiului în care vă desfășurați activitatea cu spații de birouri adiționale, sau doriți construcția unei clădiri pe mai multe nivele, CHV Container RO SRL, vă oferă cea mai bună soluție.

Spații pentru săli de ședințe, cantine, spații administrative, laboratoare, bucătării și spații de recreere, sunt realizabile.

Soluțiile propuse de noi au la bază, o experiență tehnică specializată, execuție rapidă cu un deranj minim și o combinație optimă între calitate, execuție și cost.

Avem posibilitatea să modificăm containerele standard astfel încât acestea să poată avea orice întrebuințare.

Ideale pentru spații de locuit, realizabile cu costuri minime și fără cerințele necesare pentru spațiile de locuit convenționale (autorizații construire).

Container spațiu tehnic

Indiferent dacă aveți nevoie de un spațiu pentru amplasarea unui generator sau a unei stații de pompare, a unui post de transformare, avem posibilitatea să modificăm containerele standard astfel încât acestea să poată avea orice întrebuințare.

Oferta noastră include soluții inovatoare, flexibile și eficiente.

Dacă ai nevoie de consultanță tehnică și soluții potrivite unor cerințe greu de îndeplinit, echipa CHV Container RO SRL, este disponibilă pentru a configura o propunere adecvată.

Construcțiile modulare sunt flexibile, adaptate mărimii și caracteristicilor necesare întrebuințării, disponibile la un cost rezonabil.