Container birou

Containerele tip CHV300, folosite ca spatii pentru birou sau spatii de locuit, sunt o solutie eficienta, adoptata de tot mai multe companii pentru o multitudine de situatii.

Multifunctionalitatea si modularitatea, sunt avantajele oferite de containerele  tip CHV300, indiferent de locul, anotimpul sau conditiile climaterice, garanteaza functionabilitatea absoluta a acestor spatii de lucru sau de locuit.

Oferim clientilor nostri doar produse de calitate superioara, din materiale speciale, menite sa asigure o durata de viata indelungata, tavan si podea cu sisteme de termoizolatie, compartimentari  interioare speciale, adaptate spatiilor si cerintelor beneficiarilor.

Containerele tip CHV pot fi livrate echipate cu o serie intrega de utilitati necesare: mobilier, aer conditionat, spatii sanitare, etc.

Container depozitare

Containerele maritime sunt cele mai folosite containere pentru depozitare datorita rezistentei foarte mari pe care aceastea o au si care permit incarcarea containerelor cu greutati mari care pot ajunge si peste 20 de tone.

Depozitare in siguranta (rezistent la intemperii, securizat).

Usor de manevrat (se poate manipula cu stivuitorul).

Economic d.p.d.v spatiu (depozitare supraetajat).

Container sanitar

Cui recomandam folosirea containerelor sanitare?

Celor care au nevoie de solutii pentru asigurarea igienei la evenimente, organizari de santier, celor care doresc solutii pentru asigurarea igienei in asociere cu vestiare, containere de birou sau de locuit de sine statatoare sau cu cladiri tehnologizate de birouri din containere.

Gama noastra de produse contine containere cu cabine de dus si containere WC sau containere care combina cele doua functiuni, cu dimensiuni variate.

Container spațiu comercial

CHV Container RO SRL, poate asigura orice cerință de spatiu posibilă, oferind solutii rapide si eficiente.

Galerii comerciale, chioscuri, cafenele si restaurante sau simple spatii comerciale stradale, toate pot fi construite avand la baza containerele tip CHV, fara mari probleme

Fie ca solutie este tranzitorie sau permanenta, containerele noastre pot fi folosite pentru a crea, orice tip de spatiu de vanzare sau expunere.

Forma, culoarea și designul pot fi determinate dintr-o varietate de posibilități.
Suprafetele folosite pot fi extinse fără probleme, prin folosirea sistemului de containere tip CHV.

CHV Container RO SRL este un partenerul competent pentru rezolvarea problemei spatiului necesar.

Container spațiu social

Indiferent daca sunteti in lipsa de spatiu si doriti extinderea spatiului in care va desfasurati activitatea cu spatii de birouri aditionale, sau doriti constructia unei cladiri pe 3 niveluri, CHV Container RO SRL, va ofera cea mai buna solutie.

Spatii pentru sali de sedinta, cantine, spatii administrative, laboratoare, bucatarii si spatii de recreere, sunt realizabile, solutiile propuse de noi au la baza o experienta tehnica specializata, executie rapida cu deranj minim si combinatia optima intre calitate, executie si cost.

Avem posibilitatea sa modificam containerele standard astfel incat acestea sa poata avea orice intrebuintare.

Container spațiu tehnic

Indiferent daca aveti nevoie de un spatiu pentru amplasarea unui generator, sau a unei statii de pompare, a unui post de transformare, avem posibilitatea sa modificam containerele standard astfel incat acestea sa poata avea orice intrebuintare.

Oferta noastra include solutii inovatoare, flexibile si eficiente.

Daca ai nevoie de consultanta tehnica si solutii potrivite unor cerinte greu de indeplinit, echipa CHV Container RO SRL, este disponibila pentru a configura o propunere adecvata.

Constructiile modulare sunt flexibile, adaptate marimii si caracteristicilor necesare intrebuintarii, disponibile la un cost rezonabil