Despre noi

 

CHV Container, cu sediul central in Viena-Austria si locatii in Slovacia si Romania, are peste 30 de ani experienta, in obtinerea de spatii din containere modulare, cu diverse destinatii si echipari speciale, folosite in activitati civile, sociale si chiar militare.

 

CHV Container RO SRL, beneficiaza de suportul firmei mama si ofera in Romania, solutii de spatii temporare sau permanente, obtinute prin exploatarea la maximum a posibilitatilor oferite de containerele modulare tip CHV. 

Astfel, CHV Container RO SRL, ofera servicii de proiectare si de consiliere, in alegerea de catre beneficiar a celei mai bune solutii, din punct de vedere tehnic si financiar, pentru ca in cel mai scurt timp, acesta sa beneficieze de containerul necesar, ori de spatiul de lucru sau de birou  realizat, din containerele modulare tip CHV. 

 

Containere tip birou sau containere dormitoare, containere sanitare in diverse variante de echipare, containere pentru depozitare, sau containere cu destinatii spatii comerciale ori containere cu destinatii de spatii sociale precum scoli sau gradinite, containere cu destinatia de spatii tehnice, toate aceste tipuri de containere sunt in portofoliul nostru de produse.

 

Avantajele folosirii containerelor de la CHV Container RO SRL: instalare simpla si rapida, solutii rapide si eficiente, se pot realiza constructii sau spatii cu un inalt grad estetic, posibilitatea dezvoltarii modulare a proiectelor dumneavoastra, posibilitatea relocarii rapide, etc.

 

Avand suportul partenerilor nostri, din gama de produse continuu reinnoita si parcul de containere largit, clientii nostrii pot alege solutiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, pornind de la simple containere de depozitare, la containere dormitor sau cladiri tehnologizate de birouri din containere, niciun proiect nu este prea mare sau prea mic – de la containere maritime la solutii de spatiu la cheie.

 

Odata cu inchirierea sau vanzarea de containere asiguram clientilor si transportul, instalarea si intretinerea containerelor, la solicitarea acestora.

 

CHV Container RO SRL, firma specializata in vanzarea de containere noi sau folosite si inchirierea de containere tip birou,  containere sanitare, containere depozitare, precum si in servicii de intretinere sau modificare a containerelor de orice tip, ofera totodata si consultanta precum si solutii  personalizate pentru spatii obtinute din containere, cu destinatii diverse.

 

Dar pentru ca parteneriatele de scurta sau lunga durata cu clientii nostri ne preocupa cu adevarat, suntem in continua dezvoltare, in cautare de noi modalitati de a veni in intampinarea lor.

 

În măsura în care sunteţi în căutarea unor produse cu nivel de calitate ridicat, a unui furnizor de incredere, care ofera si solutii logistice, atunci CHV Container RO SRL este partenerul dumneavoastră.

 

Scopul nostru este să deservim partenerii noştrii la scară largă, cu pachete complexe de oferte, consiliere si proiectare, servicii de calitate, asigurate de specialiştii nostri bine pregătiţi.  

 

Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si pentru consiliere in alegerea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.