CHV Container RO SRL este infiintata in anul 2007, ca o extensie a activitatii firmei mama din Austria, www.chv.at,  avand ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de vanzare si inchiriere de containere tip birou, de locuit, sanitare sau de depozitare, precum si servicii de intretinere  si modificarea containerelor maritime si de birou, standardizate, noi si second hand la cele mai competitive preturi.

Scopul nostru este să deservim partenerii noştrii la scară largă, cu pachete complexe de oferte, consiliere si proiectare, servicii de calitate asigurate de specialiştii nostri bine pregătiţi şi motivaţi.

Soluţii personalizate si flexibile
 
Partenerii noştrii, ne privesc, ca pe un furnizor de încredere, de servicii profesionale, pe care pot conta oricând.
 
Dar pentru ca parteneriatele de scurta sau lunga durata cu clientii nostri ne preocupa cu adevarat, suntem in continua dezvoltare, in cautare de noi modalitati de a veni in intampinarea lor.
În măsura în care sunteţi în căutarea unui nivel de calitate ridicat, a unui furnizor de incredere, a unei logistici rapide si flexibile, atunci CHV Container RO SRL este partenerul dumneavoastră.

Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si pentru consiliere in alegerea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.

NOU!   Depozit containere CHV - Galati